Thursday, January 5, 2012

0h Hello 2012 :)

saja tergerak hati nak singgah sebabnya asyik cerita pasal gula je kan. jangan kau gelar diriku blogger :P tak layak lansung. haha. 

well macam banyak sangat nak cerita tapi itulah dia takda semangat lansung nak type. siapa yg di twitter tu tau juga la update terbaru. cheh verangan orang nak tau kan. sekejap betul 2011 tapi part of me rasa lega gila tahun tu dah berlalu. no resolution whatsoever. i learnt that kalau kita nak berubah tak perlu tunggu bila or dimana. just do it :) 

we didnt go anywhere pon for nye, received invitation from a good friend of mine but had to turned it down since we all tak berapa sihat. yes all 4 of us. nothing serious tho, cumanya boleh berjangkit jadi tak manis la nak lepak bagi penyakit kat orang pulak kan. it was so nice to just chill and watch tv all night long. sumpah best. lepas dah jadi mak kepada dua budak, nak bersesak2 is so not in my list. 

ahh rindu sgt nak cerita pasal anak2 tapi memang masa tak mengizinkan. chewah. lepas maternity leave, macam busy giler ke i yang tak reti nak bahagi masa or i just dunno lah. balik rumah je mmg penat and masa yang sikit tu, fully utilized by kiddos. plus i was working on something supaya tak miss lagi apa2 and alhamdulillah mission accomplished! but insyallah, i ll try to write more about my 3yo Farell and soon to be 1yo Teja :)

so til the next post and hope its not too late to wish all of you happy new year! xoxo

1 Say SoMethiN!:

Siti Fatimah said...

Happy New Year to U & Family Too!