Tuesday, June 30, 2009

MSK Gathering & MOD Sarakids

hola lovelies!

nampaknya semua org dah update pasal hari sunday yea, i je yg lambat :) sorry kawan2,busy sket.echeh cheh.

as promised to mommy lyna, saya nak bawak goodie bags.alhamdullilah i made it :)

and we found the place too this time.yay!

sampai2 je, i jumpa rinie terus cuz i ve promised to help her *konon* with her booth tapi dia cakap saya gi enjoy bersuka ria.haha.memang betul pun :) saya saja nak biar dia buat business dia.hehe.im so proud of u babe! kan i dah ckp u can do it :) and thanks for the wormie.my boo loves it.

after 20mins or so baru la dapat jumpa mommy lyna :) n passed her all the goodie bags.

when we arrived, diorang baru nak start the event.sempat la tgk bday girl potong kek and celebration fathers day sekali.masa nyanyi tu mmg kelakar okeh.

and ada juga little talk on cloth diapers n babywearing.yg bestnya mylo suka sangat cloth diapering tu.excited gila.dulu jenuh la nak cerita ngan dia,now only dia dapat tgk ngan mata dia sendiri..so apa lagi suami? belanja la anak u yg mana u berkenan.hehe.

lepas tu baru la dapat beramas mesra dgn mommies yg lain.selama ni kenal dlm blog je kan.


finally dapat jumpa azza, farah, azeemah, hanz, munira, intan, bahiyah, lily....alamak siapa lagi ye? ada tak tertinggal? rynz u yg mana?? teehee.

n watie pun masa nak balik baru dapat jumpa.hopefully next time we can sembang lama2 sket ya? it was so nice meeting all of u!

tak lupa juga pada mommy lyna n farah ( owner sarakids) for havin us at ur superb event :) much love!

enjoy the piccas.

if u guys re wondering whats inside the goodie bag
teehee,i know, its more for the mom than the kiddos

syaz and rinie at their booth
love the cloth!
tgk jumpsac sling tu, DROOLING!

hehe.akibat terlalu rindukan dani,rinie sanggup dukung si debab saya.

ni masa tgh potong kek, kami di belakang je.hehe.

my lovers


if farell dah besar, sure dia ralit main dlm benda nih.hehe

syaz tengah demo sling dgn farah

i pulak sibuk nak main ngan afif.hehe

boo playin with rinie

moi - farah - azza
with our heroes

me & azeemah

yg baju purple tu intan supermummy with husayn.
siann dia.hehe.tapi thanks so much the gift.

port terbaekk.hehe.nyaman bangat.
n best betul sembang2 kan?mcm nak repeat :)

teehee.suka sangat gambar saya ngan hambali nih.
geram betul! hehe.nice meetin u hanz :)

moi n rinie

us with mommy lyna n fahry

me - farah - hanz - mommy lyna - lily

gambar ramai2
can u spot my boo?

this is my first gathering with the other mommies.pelik sebab selalu baca2 je kan blog dorang, bila jumpa mcm segan2.haha.maybe next time dapat la berbual panjang2 lagi.hehe.

all in all, we had fun! i love the idea when everything is there, boleh shopping, boleh dgr info2 menarik, boleh celebrate bday and see the kiddos runnin around, and banyak jugak good health products that were sellin on that day.

well done sarakids ;)

p/s: pheww.so many events so little time.balik je umah hari sunday tu, i fell asleep right away.teeeheee.








































12 Say SoMethiN!:

aidadidu said...

wow! sonoknye...tp kalau i yg bkn mummy ni leh join x? hehe :P

azzamoro said...

nice meeting u farah & also baby farell..

next time jumpe kite chit chat lagi.. hehe

~LIZA~ said...

i nampak si kenit kat gambar ramai2 tu :D dia la konon yg paling tinggi skali.. hahahahaha!

Foxy Farah said...

aidadidu - hehe,boleh je.next time i ajak u okehhh?

azzamoro - yeap.bestnya lepak lepak,yeap insyaallah boleh jumpa lagi =)

liza - terer kan? tiba2 jadi tinggi sangat :)

Farah said...

aah sonok kan jumpe ramai2 camni...hahaha next time nak jumpe u n farell lagi...

Siti Fatimah said...

hi farah...
salam kenalan dear... i saw u but tgk dr jauh je coz malu2 lah katakan so sempat senyum2 je hehehe.... btw ur son farell mmg comei after this kalau jumpa lagik sure dah tak malu kot hehehe... nice seeing u from jauh :)

Nonoy said...

banyak nya baby!! and semua boy!! i suka laa... btw farah, farell comel gila okay!!!!! tolonglah cium peluk dia untuk i. i enjoyed reading this entry. entah kenapa, tapi suka tengok baby baby and mak mak nye. gathering yang sangat healthy! i loike!!

along said...

farell dah besarrrrr! geramnyeee!!!

p/s - word verification : EATER. Apekah kaitan? HAHAHA~

Foxy Farah said...

farah - seronok sangat jumpa u sebab mcm ade je benda nak sembang tau.takleh lupa masa lucky draw tu laaaa.haru! afif sangat comel mcm mama dia ;)

siti fatimah - hi darlink! i geram tgk u ngan sofia.hehe.boleh? tulah i pun mcm nak tegur mula2 tapi takut u tak kenal pula :) but thanks for droppin by here.hope next time dapat jumpa lagi.

nonoy - nanti awak nya turn ikut tau!! haha.best mmg gathering yg sihat2.n mmg tempat yg dipenuhi dgn budak2 ni mmg aman je kot?hehehe.i will hug n kiss him for u!

along - haaaaa.ye ke? kaitan nya saya adelah pemakan la tuh.nasib bukan man eater! hehe.dah besar.lepas ni awak jumpa dia dah boleh panggil nama u ;)

Hanz said...

Hi Farah! My Baby Hambali berkenan betul kat U tu..dok sua muka dia nak kasi u kiss sebenarnya tu..dia kalau dia berkenan kat seseorang dia akan buat cam tu.... :P

Byzura Razali said...

hi farah, i wish i can be there! mesti bestkan?? tp memang smua baby ker?...

Foxy Farah said...

hanz - aaaaaaah kalau i tau i geget je dia.hehehe.takdela.i segannnn.sebab baru jumpa.nanti u ingat apa pulak nak selamba je kiss.teehee.hugs n kisses for him.adorable betul.i teringat mcm mana dia pandang!heheh

byzura - hi! yes dear.ala takde baby pun boleh je dtg.main2 ngan baby :)